Oblečení podle Vás


Oblečení je nedílnou součástí každého z nás. Jen málo kdo si v dnešní době dokáže představit, že by nosil jedno a to samé oblečení třeba týden v kuse. Dámy si to nedovedou představit dvojnásob, protože ty musí mít každý den jiný kus oblečení. Pokud však už nechcete jít s davem jako ostatní lidé, kteří si kupují oblečení sériové výroby, vytvořte si svoje vlastní. Můžete si vybrat tričko, mikinu s vlastním potiskem a mnoho dalšího oblečení, na které si můžete dát potisk, či logo jen podle svého přání.

Potisk

Tato firma se už dlouhé roky zabývá potisky na textil a má mnoho spokojených zákazníků. Svoje potisky na textil přitom dělá za velice přijatelné ceny a to s velkou kvalitou tisku a textilu. Díky 20 letým zkušenostem Vám firma zajistí logo na košili, mikinu, tričko, ale také na hrnky a spodní prádlo, které jen tak někde nenajdete. Vybrat si můžete samozřejmě z již vytvořených modelů, které je na webových stránek nespočet. Pokud však chce být originální, neváhejte si vytvořit svoje logo, či potisk sami. Na výběr budete mít nejrůznější barevné variace včetně všech možných velikostí. Není proto problém si vybrat velikosti i pro vaše ratolesti, které zaručeně nadchne jejich pohádková postava na tričku. Samozřejmostí je tabulka velikostí podle šířky a délky, kterou najdete na webových stránkách.

Potisk (3)

Cena oblečení bude vždy záviset na tom, jak moc velké logo, či text vložíte a kolik jich bude. Můžete si také vybrat již vytvořené motivy, nebo si text, či logo libovolně posouvat. Může být tak na rukávu, či na zádech trička. Vše bude záležet samozřejmě na vaší představivosti a nápadech.

Trička a další potištěný textil se dokonale hodí jako dárek, či jako klubová trička pro nějaký oddíl. Věřte, že pokud vsadíte na tuto osvědčenou volbu, určitě nebudete litovat.